Hotels in Chambord, Frankrijk

Zoek en vergelijk Chambord hotels in Frankrijk van honderden reiswebsites en bespaar

Chambord, Loir-et-Cher, Frankrijk
29 jun. — 30 jun.2
Chambord, Loir-et-Cher, Frankrijk
wo 29/6
do 30/6
...en meer

Verblijven in Chambord

Veelgestelde reisvragen Chambord

 • Wat zijn de beste hotels in Chambord?

  1.320 reviews gaven Relais de Chambord een gemiddelde score van 8,7/10. Kijk ook even naar Hôtel Le Verger, met een score van 8,7/10 uit 470 reviews. Hôtel Le Saint Florent is ook een optie, met een score van 7,7/10 uit 492 reviews.

 • Wat is een goed hotel in de buurt van Château de Chambord?

  Met een score van 8,7 / 10 uit 1.320 reviews, is Relais de Chambord een hotel in de buurt van Château de Chambord dat HotelsCombined-gebruikers van harte aanbevelen.

 • Wat kost een hotel in Chambord?

  Chambord hotels hebben een gemiddelde prijs van €135/nacht (gebaseerd op zoekopdrachten op HotelsCombined in de afgelopen 3 dagen).

 • Wat kost een goedkoop hotel in Chambord?

  Zoekopdrachten op HotelsCombined van de afgelopen 3 dagen laten zien dat goedkope hotels in Chambord prijzen hebben vanaf slechts €75/nacht, afhankelijk van de populariteit van je datums.

 • Wat kost een hotel in Chambord voor vanavond?

  De prijzen voor een hotel in Chambord voor vanavond zijn gemiddeld ongeveer €188, maar gebruikers van HotelsCombined hebben de afgelopen drie dagen prijzen gevonden vanaf slechts €75 voor vanavond. De beste prijs die is gevonden voor een viersterrenhotel in Chambord voor vanavond, is €396.